Concert pascal
MOPAN Suceava

Zilele comunei Putna s-au încheiat, astăzi, cu o superbă paradă a cailor care a avut loc în localitatea Gura Putnei. La sărbătoarea câmpenească organizată de primăria Putna au participat sute de persoane din întreaga zonă, care au putut să admire peste 150 de cai aduși de crescători din întreaga țară. Atât prin numărul spectactorilor, dar și prin frumusețea exemplarelor de cabaline prezentate, evenimentul de astăzi de la Putna a fost una dintre cele mai reușite întâlniri a iubitorilor de cai din această zonă a județului. Pe tot parcursul zilei, parada cailor a fost completată de spectacolele de muzică populară oferite de artiști din Bucovina și Maramureș.

Pe ansamblu, în cele două în care au fost organizate manifestări de Zilele Comunei Putna, sâmbătă și duminică, mii de localnici, cetățeni din localitățile învecinate dar și turiști au participat la evenimente organizate de Primăria Putna și Asociația pentru Dezvoltare Locală Putna. Primarul din Putna, Gheorghe Coroamă, a ținut să precizeze că îl bucură faptul că după doi ani de restricții impuse de pandemie primăria a putut să le ofere din nou locuitorilor comunei astfel de evenimente. „Ne bucurăm că această sărbătoare a fost încununată cu prezența a mii de vizitatori. Au fost manifestări care au fost așteptat de întreaga suflare de aici din regiune”, a spus Coroamă.

O superbă paradă a cailor a încheiat Zilele Comunei Putna. Sute de persoane au venit să admire peste 150 de cai aduși de crescători din toată țara, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava