MOPAN Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Todirești, au intervenit în noaptea de Ajun cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, în satul Costâna, comuna Todirești.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la o șură, cu pericol de propagare la casa de locuit și la celelalte anexe gospodărești.

Proprietarii, în vârstă de 84, respectiv 72 de ani, au suferit atacuri de panică. Pompierii paramedici de pe echipajul SMURD le-au acordat primul ajutor medical, iar cei doi soți și-au revenit, refuzând ulterior transportul la spital.

Au ars: șura din lemn, acoperită cu azbociment, pe o suprafață de aproximativ 60 mp, corp comun cu adăpostul de animale, elemente de tâmplărie și aproximativ 5 tone de fân. S-au degradat finisaje interiore și exterioare. În incendiu au pierit un porc și doi câini.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:15, iar pompierii au salvat casa de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente (bucătărie de vară, șopron lemne, două magazii cu utilaje și aproximativ două tone de cereale).

Pagube mari într-un incendiu la Costana

Pagube mari într-un incendiu la Costana

Gepostet von Suceava News Online am Donnerstag, 26. Dezember 2019

O șură arsă, tone de furaje distruse și animale moarte, într-un incendiu la o gospodărie din Costâna. Proprietarii, doi bătrîni, au suferit atacuri de panică, 7.5 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava