Muzeul Bucovinei

O tânără suceveancă în vârstă de 23 de ani îi cere sprijinul arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, ca să-și găsească partenerul rânduit de Dumnezeu pentru întemeierea unei căsnicii. „Înaltpreasfinția Voastră, aş dori să vă cer sfatul în legătură cu o problemă care mă frământă. Sunt o tânără de 23 de ani care îşi dorește să-și găsească partenerul rânduit de Dumnezeu pentru întemeierea unei căsnicii. Mărturisesc că niciodată nu am avut relaţii de nicio natură cu un băiat şi de multe ori simt povara singurătăţii… Probabil am gresit şi eu, întrucât sunt o fire destul de retrasă şi nu particip la evenimente sociale care să îmi înlesnească găsirea unui partener. Câteodată simt că timpul trece în defavoarea mea, dar nu ştiu ce ar trebui să fac pentru a găsi persoana potrivită. Cum mă sfătuiți să abordez această situaţie (un anume program de rugăciune sau alte sfaturi duhovniceşti). Vă mulţumesc!”, i-a scris tânăra înaltului prelat.

IPS Calinic îi transmite tinerei să nu fie îngrijorată arătând că poate Dumnezeu are un alt plan cu ea.

”23 ani? O vârstă care nu ar trebui să vă îngrijoreze în vreun fel. Dacă până la vârsta aceasta aţi reuşit să vă realizaţi profesional, fiţi încredinţată că vă veţi realiza şi pe plan sentimental, dacă mai şi socializaţi, după cum spuneţi. Important este ca atunci când faceţi pasul legat de întemeierea unei familii să nu aveţi ce vă reproşa. Iar dacă Dumnezeu are un alt plan cu dumneavoastră, atunci … Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă dea ce consideră El că este mai bine pentru dumneavoastră!”, i-a răspuns IPS Calinic.

O tânără suceveancă neprihănită îi cere IPS Calinic s-o ajute să-și găsească perechea, 7.9 out of 10 based on 61 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.9/10 (61 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava