MOPAN Suceava

Nori negri s-au adunat din nou deasupra mariajului Oanei Roman cu Marius Elisei. Cei doi au mai trecut prin câteva episode tensionate şi au fost la un pas de divorţ, dar când toată lumea credea că lucrurile s-au aşezat, mai ales că soţii s-au mutat într-o casă nouă şi spaţioasă, iată că problemele în căsnicia vedetei au revenit. Mesajul mezinei lui Petre Roman de pe reţelele sociale ridică multe semne de întrebare, dar şi absenţa soţului de la câteva evenimente importante în viaţa Oanei Roman, este destul de ciudată, notează click.ro.

Cei doi au preferat ca în ultima lună să aibă activităţi complet diferite. În timp ce vedeta s-a concentrat pe proiectul ei de debut în modă, pe decorarea vilei din Pipera şi a micilor distracţii cu fetiţa ei, Isabela, Marius Elisei a ieşit în compania băieţilor, cu care a petrecut până târziu în noapte, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-roman-probleme-cu-sotul-marius-elisei-mesajul-care-anunta-ca-mariajul-se

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava