Concert pascal
MOPAN Suceava

Parcul Ariniș din  Gura Humorului va găzdui în perioada 14-17 septembrie cel mai mare festival la berii din România ”Oktoberfest în Est”. Se vor deschide butoaie de Bermas Suceava, se va dansa, se va cânta și încânta, alături de invitații speciali. Vor fi formații germane, delicii autentice bavareze, balul gospodarilor, Miss Oktoberfest și Regele Oktoberfest. DJ Edelweiss și ”Unchiul Hans” vor fi la datorie.

DJ Edelweiss este un adevărat veteran al festivalului Oktoberfest, fiind prezent încă de la prima ediție din 2019. Cu un repertoriu diversificat de cântece germane și românești, el aduce mereu o atmosferă vibrantă și distracție la cote maxime. În ceea ce-l privește pe MC Ivașcu, cunoscut acum ca „Unchiul Hans”, denumirea acesta amuzantă s-a născut dintr-o întâmplare savuroasă. În timpul unui moment de comedie pe scenă, el a împrumutat un ciucure de la un pălărier și a început să interpreteze rolul unui personaj german haios pe nume Hans. De atunci, numele de „Unchiul Hans” i-a rămas și a devenit o marcă a personalității sale distractive și amuzante. Astfel, DJ Edelweiss și Unchiul Hans formează o echipă extraordinară care asigură distracție nemărginită pentru toți participanții la festival, aducând bucurie și voie bună în inimile tuturor celor prezenți.

 

”Oktoberfest în Est” între 14-17 septembrie la Gura Humorului. Vor fi formații germane și delicii autentice bavareze, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava