Concert pascal
MOPAN Suceava

Olly Murs a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să se împace cu fratele său geamăn, Ben. Starul pop şi-a dezamăgit fratele în 2009, când a preferat să apară la ‘The X Factor’, în loc să-i fie cavaler de onoare la nuntă.

Cântăreţul în vârstă de 33 de ani a spus, potrivit contactmusic.com: „Fiecare artist are o parte întunecată, ori ceva care e împotriva lui, la mine este fratele meu. Cred că încă mai există dragoste între noi, trebuie doar să găsim o cale de rezolvare.”

În ultimii ani, Ben şi-a schimbat numele şi s-a îndepărtat de întreaga sa familie, ca reacţie la cearta dintre el şi fratele său. Olly este încrezător, însă, că vor reuşi să-şi repare relaţie. „Nu am nicio îndoiala că se va întâmpla – sunt sigur de asta pentru că suntem o familie şi, indiferent de ce s-a întâmplat, cred că putem repara totul cumva, că dragostea va ajuta. Mama şi tatăl meu au spus mereu că sunt lucruri pe care trebuie să le ţii în spatele uşilor închise. Aşa că, nu voi face asta în văzul tuturor, voi acţiona fără să ştie nimeni şi, sper, va funcţiona.”, a mai spus Olly Murs pentru The Sun, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava