• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Olly Murs a mărturisit într-un interviu recent că, în adâncul inimii, chiar şi după 18 luni, încă mai suferă după despăţirea de Francesca Thomas.

El a spus, potrivit contactmusic.com: „Este foarte greu să treci printr-o despăţire, cu toţii am trecut prin asta, nu? Nu este plăcut să ai inima frântă. A mea încă este.”

Starul pop în vârstă de 32 de ani a susţinut recent un concert în Londra şi, după ce a interpretat piesa ‘Grow Up’ (nr. ‘Maturizează-te’), a spus publicului: „Poate că este cu adevărat necesar să mă maturizez, cred că asta trebuie să fac. În fosta mea relaţie, mi s-a spus de câteva ori că ar trebui să mă maturizez. Nu sunt perfect, ştiu că nu sunt perfect.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava