Concert pascal
MOPAN Suceava

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, s-a declarat dezamăgit de modul în care liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor conduce administraţia judeţeană. Onofrei a subliniat că repredemocrat liberalilor le este extrem de dificil să facă opoziţie în judeţul Suceava, deoarece acest lucru s-ar putea face doar în situaţia în care s-ar fi realizat ceva. „Când cineva nu face nimic este extrem de greu să faci opoziţie. În general se critică guvernarea pentru lucrurile pe care le face, bune sau rele. Iar în Suceava, timp de doi ani nu s-a întâmplat nimic”, a spus Onofrei. El a subliniat că a avut aşteptări mari din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. „E băiat tânăr educat, şcolit, ştie limbi străine. Şi mă aşteptam să facă ceva. Ori după doi ani, singurul lucru făcut e liftul de la Gura Humorului. E mult prea puţin. Sigur că el a venit cu unele proiecte, să facem promovare, cu lada de zestre, sau să facem căldură din paie. Însă toate au rămas la nivelul de proiect. Era bine dacă în lada aia de zestre se regăseau proiectele Gheorghe Flutur, finalizate, şi să să pună şi altele realizate de ei”, a declarat prim-vicepreşedintele PDL Suceava. El a adăugat că judeţul Suceava riscă să rămână „o fată nemăritată” şi o fără zestre.

Orest Onofrei a ţinut să-l asigure pe Cătălin Nechifor că PDL nu îl va critica niciodată în situaţia în care acesta va realiza ceva în judeţ, „şi dacă se apucă de lucru şi face ceva bun”. Mai mult, Onofrei a spus că în situaţia în care Nechifor are nevoie de sprijinul democrat liberalilor, dar şi de expertiza lui Gheorghe Flutur, şeful administraţiei judeţene va beneficia de ajutorul PDL.

„Acest judeţ avea aşteptări de la USL. Sunt 15 parlamentari pe care Cătălin Nechifor îi are la dispoziţie. Dacă fiecare ar face câte ceva în două comune, în patru ani ar face tot judeţul. Are cu cine. Şi dacă vrea poate să-i folosească şi pe cei trei parlamentari de la PDL, pentru că noi dăm tot concursul. Şi sunt extrem de dezamăgit pentru că de la el aveam aşteptări mai mari decât de la USL. Şi din păcate nu face nimic”, a mai afirmat Onofrei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava