MOPAN Suceava

Opt persoane implicate într-un scandal în oraşul Dolhasca au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Potrivit unui comunicat de presă, în dimineaţa zilei de vineri, Poliţia oraşului Dolhasca, a fost sesizată de S. Segal, de 28 de ani, din localitate, despre faptul că, în aceeaşi dimineață, I. Ion, I. Vasile și C. Florin au încercat să-l agreseze, având asupra lor obiecte contondente. Pentru a scăpa de ei, S. Segal a intrat într-un magazin, iar agresorii l-au lovit pe unchiul său, S. Gheorghiță.
Din cauza stării tensionate și a faptului că în zonă s-au adunat rudele celor două familii, la fața locului au intervenit luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și forțe de jandarmi, mai multe persoane implicate în conflict fiind conduse la sediul poliției și audiate.
În urma cercetărilor efectuate în cauză cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Investigații Criminale s-a stabilit faptul că în dimineața zilei de vineri în jurul orei 07.30, pe raza satului Gulia, pe drumul judeţean 208S, în urma unui conflict spontan dar și a unor neînțelegeri mai vechi, I. Vasile de 61 ani, S. Marcel de 42 ani, I. Ion de 34 ani, I. Nicolae de 33 ani, C. Alexandru, de 19 ani, I. Vasile de 39 ani şi C. Georgel, de 41 ani, toți din satul Gulia, folosind corpuri contondente au sărit la bătaie asupra lui S. Gheorghiță, de 45 ani, căruia i-au provocat leziuni care necesită 16-17 zile de îngrijiri medicale, D. Ecaterina, de 25 ani, căreia i-au provocat leziuni care necesită 11-12 zile de îngrijiri medicale și S.Mariana, căreia i-au provocat leziuni care necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale, toţi din același sat.
În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și reținerea învinuiților I.Vasile, S.Marcel, I.Ion, I.Nicolae, C.Alexandru, I.Vasile, C.Georgel și C.Alexandru.
Aceştia au fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentați Judecătoriei Fălticeni cu propunerea de arestare preventivă.
„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate”, se arată în comunicatul Poliţiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava