Concert pascal
MOPAN Suceava

De ceva timp, Natalia Selegean lucrează pentru a le face una dintre cele mai frumoase surprize fanilor săi. Alături de coregraful Cristian Marian Marin, artista a intrat în sală unde învață să danseze, astfel încât pe scenă să afere un show complet. Iată despre ce este vorba:

https://www.youtube.com/results?search_query=ora+de+dans+natalia+selegean

Un artist desăvârșit înseamnă, fără doar și poate, întrunirea a mai multor calități. Nu este suficient să ai doar voce, contează și cum arăți și…cum te miști!

”Am început această serie de coregrafii alături de Marian, în primul rând pentru că sunt o împătimită a dansului cu care am avut tangență încă de la vârsta de 5 ani, iar în prezent, în cariera mea de artist muzica este inevitabil legată de această artă. După ce în galele live X Factor fanii m-au putut urmări în numeroase coregrafii, îmi doresc să împărtășesc cu ei în continuare o mică parte din munca mea de zi cu zi și, de ce nu, să ne și distrăm puțin, să învățăm pași și stiluri de dans pe care nu le-am mai abordat până acum. Tocmai de aceea în primul episod „Ora de dans cu Natalia Selegean” dansăm rockn roll, stil pe care nu l-am mai dansat până acum, dar care mi se pare foarte funny și energizant!”, a povestit Natalia.

Ora de dans reprezintă un concept de mișcare, relaxare și entertainment pe care fanii îl pot încerca cu încredere. Naty repetă de cel puțin 3 ori pe săptămână cu Marian la Gym Life ș rezultatele au apărut de îndată. Puteți urmări totul pe facebook Ora de dans:  https://www.facebook.com/pages/Ora-de-Dans/218217288245277?ref=hl.

Despre Rock’n Roll

Rock’n Roll: este descrierea pentru unirea a trei forme destul de diferite de muzică: Jazz şi Rhythm’n Blues pe de o parte, Country & Western (Folk) pe de altă parte. Anul 1954 este consemnat oficial ca dată de naştere a Rock’n Roll-ului. Tradus cuvânt cu cuvânt, numele înseamnă „a legăna şi a rostogoli”. Originea acestei expresii este, ca şi în cazul altor dansuri, controversată. Există păreri conform cărora ea reprezintă o expresie arhaică cu conotaţii sexuale folosită în rândurile populaţiei de culoare. Conform altor păreri, paternitatea acestei denumiri îi aparţine lui Alan Freed, un disk-jockey care susţine că l-a folosit pentru prima dată în 1951 la o petrecere de dans unde el alesese ca power-play melodia „Rock-A-Beating Boogie” a grupului „Treniers”. Pornind de la versurile acestui cântec el a început să fredoneze în faţa participanţilor refrenul: „Rock Rock Rock everybody – Roll Roll Roll everybody” şi astfel a apărut celebra sintagmă „Rock’n Roll”.

Rock’n Roll-ul ca gen muzical s-a impus definitiv în 1954 prin cântecul „Rock Around the Clock” al lui Bill Haley. Acesta a fost primul hit internaţional de Rock’n Roll. Cel mai cunoscut cântăreţ şi dansator de Rock’n Roll a fost cu siguranţă Elvis Presley.

Cel mai noi single al artistei se numește My vow: https://www.youtube.com/watch?v=xRfSVMrTZjU la care a colaborat cu Class Music Studio, adică Mihaela Cernea și Toma Alexandru.

Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei. În cadrul talent show-ului, Nati a cântat live pe scenă alături de Bonnie Tyler. A lansat mai multe și coveruri single-uri în colaborare cu echipe profesioniste și de curând s-a mutat de la Oradea în Bucureşti,  unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii.

Pentru a o asculta pe Natalia Selegean vizitați: https://www.youtube.com/user/nataliaselegean1

Pentru a-i urmări activitatea vizitati: https://www.facebook.com/pages/Natalia-Selegean-Official/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava