• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Organizația municipală Suceava a PDL, se află în topul național al organizațiilor partidului în privința performanțelor electorale la alegerile europarlamentare din data de 25 mai. Liderul organizației, deputatul Ioan Bălan, a declarat că scorul obținut de democrat liberalii din capitala județului de 20% este unul onorabil în condițiile în care primarul PDL Ion Lungu nu s-a implicat în campania electorală.  ”În condițiile în care municipiul Suceava are primar PDL care nu s-a implicat deloc în campania electorală scorul de 20% obținut de organizația municipală e un scor care ne situează între primele trei municipii din țară ceea ce pentru noi și pentru mine personal este onorabil”, a declarat Ioan Bălan. El a ținut să mulțumească sucevenilor din municipiul reședință de județ, celor din colegiul doi pe care-l reprezintă ca deputat în Parlamentul României dar și celor din celelalte zone ale județului pentru votul dat PDL-ului care ”se consolidează ca principala forță de opoziție”. ”În urma scorului obţinut putem observa un trend ascendent. Dacă la alegerile din 2012 PDL a bătut PSD doar într-un singur colegiu acum am câștigat în două colegii. Şi dacă ar fi fost alegeri parlamentare la acest scor matematica ne arată că PSD în județul Suceava ar fi obținut cinci mandate de deputat, PDL patru şi PNL unul”, a spus Bălan.

Organizaţia municipală Suceava a PDL, în topul performanţei electorale, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava