Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Bălan, cel care a iniţiat competiţia „Crosul Sucevei”, se aşteaptă la o participare masivă a sucevenilor la acest eveniment sportiv care se va desfăşura duminică, 6 septembrie, începând cu ora 12 din faţa Casei de Cultură. „Ne aşteptăm la o participare masivă pe toate categoriile de vârstă şi am rămas surprins că la ultima categoria de vârstă peste 50 de ani  avem înscrişi deja mulţi doritori”, a spus Bălan. El a menţionat că această primă ediţie a „Crosului Sucevei competiţie organizată de Asociația Județeană de Atletism Suceava în parteneriat cu Tineretul Național Liberal Suceava se doreşte a fi o ediţie specială invitându-i pe suceveni să vină în număr cât mai mare la mişcare. „Probabil că sucevenii au primit în cutiile poştale flyere prin care noi am încercat să promovăm evenimentul. Trebuie să precizez faptul că la cros nu pot participa decât cei cu domiciliul în municipiul Suceava. Nu pot participa sportivii de performanţă legitimaţi la cluburi pentru că acest cros este adresat sportului de mase. Oamenii trebuie să aibă convingerea că această competiţie se va desfăşura sub auspiciile transparenţei şi corectitudinii”, a declarat Bălan.

Megaconcert Voltaj, Maxim, Andrei Leonte și Naguale

Ioan Bălan i-a invitat pe suceveni şi la megaconcertul care va urma Crosului Sucevei şi care va avea loc tot duminică pe esplanada Casei de Cultură începând cu ora 19.  Vor cânta și vor încânta publicul cu ultimele hit-uri Voltaj, Maxim, Andrei Leonte și Naguale. „Va fi un eveniment de excepţie din punct de vedere al producţiei. Vom avea sunet de cea mai bună calitate, lumini, lasere şi tot ceea ce presupune o producţie de înaltă calitate”, a spus liderul liberal.

Mihalescul: „Cred că merită ca din când în când să facem ceva şi pentru comunitate”

Preşedintele grupului Marelvi Electrocasnice, Dumitru Mihalescul, sponsorul principal al „Crosului Sucevei” a declarat că susţine cu inima deschisă evenimentul arătând că Suceava are nevoie de oameni precum Ioan Bălan. „Mă bucur că am ocazia să sprijin  această acţiune sportivă iniţiată de colegul meu Nelu Bălan şi Asociaţia Judeţean de Atletism şi invit toţi sucevenii să vină să participe la acest cros. Cred că merită ca din când în când să facem ceva şi pentru comunitate. Avem nevoie de astfel de oameni de aceea sunt alături de  Nelu Bălan un om care nu vorbeşte mult însă care face, un om care face ceea ce promite. Avem nevoie de asemenea oameni şi de aceea sunt alături şi voi în continuare de Nelu Bălan”, a declarat Mihalescul. La rândul său preşedintele Asociaţiei Judeţene de Atletism, lectorul universitar Sorin Raţă, fost campion naţional al atletism, a declarat că organizatorii sunt la zi  cu pregătirea crosului şi că până joi seară erau înscrişi peste 300 de suceveni. „Înscrierile continuă până duminică la ora startului. Premiile sunt cele 30 de televizoare plus 10 aspiratoare care vor fi trase la tombolă. Suntem la zi cu toate avizele de la primăria Suceava, de la Jandarmerie, de la Poliţia Rutieră. Mulţumesc domnului Mihalescul, domnului deputat Ioan Bălan pentru implicarea pe care o are şi sper să o aibă şi în anii următori în organizarea crosului Sucevei.  La anul sperăm să putem prinde crosul în campionatul naţional într-un turneu naţional şi să aducem cei mai buni atleţi din România la Suceava”, a declarat Raţă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava