Concert pascal
MOPAN Suceava

Premiile Oscar 2021 se vor decerna pe 25 aprilie într-o ceremonie live, cu nominalizații la fața locului. Producătorii galei care va avea loc la Teatrul Dolby din Los Angeles au dezvăluit planurile făcute pentru a se asigura că ceremonia va fi 100% sigură și că toate normele impuse de pandemie vor fi respectate, notează click.ro.

Steven Soderbergh, Stacey Sher și Jesse Collins au vorbit în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc sâmbătă (17 aprilie) despre gala Oscar 2021 și cum au gândit întreaga ceremonie pentru a evita intervențiile prin Zoom și a aduce la un loc cât mai mulți nominalizați posibil.

Soderbergh a declarat, conform indiewire.com, că au dorit să creeze o experiență asemănătoare unui film, care să distragă publicul de la problemele zilnice provocate de pandemie. Întrebat dacă totuși intervențiile prin Zoom vor fi permise, regizorul a spus că ”vrem să integrăm transmisii prin satelit în întreg spectacolul”, iar măști ”vor juca un rol esențial în povestea gândită de noi. Dacă vi se pare criptic, e pentru că așa trebuie să fie”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/oscar-2021-cum-va-arata-gala-de-pe-25-aprilie-mastile-vor-juca-un-rol-esential

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava