Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai sunt două săptămâni până la decernarea Premiilor Oscar 2021, care va avea loc la Teatrul Dolby, din Los Angeles, cu o locație specială în Londra. Dacă altă ceremonii s-au ținut virtual, organizatorii vor ca toți nominalizații să fie prezenți pe viu, în cele două locații. Ca în fiecare an, există favoriți și se fac predicții cu privire la cei care vor pleca acasă cu un trofeu.

Publicația Hollywood Reporter a făcut deja o serie de predicții pentru Oscar 2021, mai ales că procesul de votare se apropie de final. Pronosticurile sunt făcute pe baza unor sondaje făcute în rândul membrilor Academiei Americane de Film, dar și pe baza premiilor luate de filmele nominalizate la alte gale care preced Premiile Oscar 2021.

Nu e de mirare că principalul favorit la ”Cel mai bun film” este ”Nomadland”: pelicula a luat Leul de Aur la Veneția în 2020, marele premiu la Globurile de Aur și va lua probabil și premiul BAFTA pentru ”Cel mai bun film”. Însă și ”Trial of Chicago 7” și ”Promising Young Woman” au șanse, fiind al doilea și al treilea pe lista favoriților, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/predictii-oscar-2021-cine-sunt-marii-favoriti-ce-spun-expertii-despre-sansele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava