Concert pascal
MOPAN Suceava

Ozana Barabancea s-a numărat printre credincioșii care au participat duminică, 25 noiembrie, la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului. Vedeta a publicat ulterior pe rețelele de socializare și un filmuleț din interiorul lăcașului de cult, având în vedere că aceasta s-a numărat printre cei 2.000 de invitați care au avut acces în edificiu în timpul Sfintei Liturghii, notează click.ro.

„Nu mă plătește nimeni să vin, nu mă aduce nimeni cu forța, decât forța propriilor mele convingeri. Dacă acum 100 de ani la Alba Iulia au venit 100.000 de oameni să fie martorii Unirii, acum vor fi la București, la Catedrală, câteva zeci de mii de români pentru a fi martorii Concretizării. (..) Catedrala Mântuirii Neamului mai este ceva – este altarul pomenirii tuturor eroilor știuți și neștiuți ai acestui neam, este locul unde la fiecare Liturghie vor fi pomeniți, la fel cum în toate bisericile ortodoxe din România la fiecare Liturghie sunt pomeniți acești eroi și „iubitoarea de Hristos armată”. (..)”, e parte din mesajul scris Ozana Barabancea pe rețelele de socializare.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ozana-barabancea-la-slujba-de-sfintire-catedralei-neamului-nu-ma-plateste-nimeni-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava