Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea de-a 28-a ediție a premiilor Critics’ Choice a fost decernată duminică, la hotelul Fairmont Century Plaza din Los Angeles, California, onorând cele mai bune realizări ale producției de film și de televiziune din 2022.

Ce prilej mai bun pentru ca actrițele de la Hollywood să își etaleze cele mai frumoase și mai extravagante ținute? Decolteurile au fost vedetele serii, iar cele mai curajoase dive și-au lăsat sutienele acasă, scrie click.ro.

Kate Hudson (43 de ani) a uimit într-o rochie argintie semnată de Oscar de la Renta. Ținuta actriței, care are o avere de 80 milioane de dolari, a avut un decupaj îndrăzneț în zona laterală a sânilor.

Actrița Janelle Monae a fost și ea prezentă alături de creatorul francizei Knives Out, Rian Johnson. Monae a primit Premiul SeeHer, care „onorează o femeie ce pledează pentru egalitatea de gen, portretizează personajele cu autenticitate, sfidează stereotipurile și depășește granițele. SeeHer este principala mișcare globală pentru portretizarea precisă a femeilor și fetelor în mass-media.”, potrivit site-ului parade.com.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/parada-de-sani-la-critics-choice-awards-2023-2234909.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava