Concert pascal
MOPAN Suceava

La Rădăuți, 2 mai, Ziua Națională a Tineretului este marcată printr-o paradă ecvestră organizată în Centrul Istoric al Municipiului Rădăuți. Evenimentul se desfășoară între orele 13 și 14 , cînd pot admirate parte dintre cele mai reprezentative exemplare cabaline din Ținutul Rădăuților.
Parada Ecvestră din Ținutul Rădăuților este organizată de Centrul Cultural PETRE ȚUȚEA cu sprijinul Clubului Sportiv Ecvestru Rădăuți, Hanului Voievozilor și Grajdurilor Domnești. Se va desfășura în ziua de 2 mai a.c. în intervalul orar 13.00-14.00 pe următorul traseu: Mănăstirea Bogdana – str. Bogdan Vodă – BCR – giratoriu – str. Ion Nistor – Deutches Haus – Primăria – BCR – Mănăstirea Bogdana.
”O însemnată parte a celor mai reprezentative exemplare cabaline din Ținutul Rădăuților – unul dintre simbolurile asociate valorilor bucovinenilor, vor participa la paradă spre desfătarea ochiului și sufletului comunității rădăuțene, cât și pentru ca turiștii aflați în mica vacanță de 1 Mai în pensiunile din zona Rădăuțiului să descopere unul dintre brand-urile de oraș pe care și actuala conducere a municipalității ar trebui să-l aprecieze la reala sa valoare, spre a-l fructifica ca pe un atu al dezvoltarii durabile a Rădăuțiului”, spune Mirel REMESCU, director MarCom. Acesta a mai precizat că asistența medicală de urgență a cailor participanți la paradă este asigurată de Centrul Medical Veterinar SALVAȚI ANIMALELE din Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava