Concert pascal
MOPAN Suceava

Părinții lui Hailey Bieber, Stephen și Kennya Baldwin, i-au interzis acesteia să se vadă cu Justin Bieber – acum soțul ei – la prima lor întâlnire, însă sora mai mare a modelului, Alaia, în vârstă de 27 de ani, a ajutat-o să se furișeze din casă pentru a se putea vedea cu cântărețul.

Modelul în vârstă de 23 de ani a povestit în cadrul emisiunii ‘The Biebers’, care poate fi urmărită pe Watch, potrivit contactmusic.com: „Prima dată când ne-am sărutat eram în New York și ieșisem împreună la cină. I-am întrebat pe părinții mei dacă pot să merg și nu m-au lăsat. Mi-au spus ceva de genul: ‘În niciun caz, nu vei ieși doar tu cu Justin, asta nu se va întâmpla’… Sora mea mai mare m-a acoperit cumva, le-a spus alor mei ‘O, da, va dormi în apartamentul meu, totul este bine’… m-a acoperit și eu am mers la cină cu el și nu m-au prins. Doar am petrecut timp frumos împreună, ne-am întors și ne-am uitat la un film și ne-am sărutat!”

În altă ordine de iedei, Justin Bieber a spus în urmă cu aproximativ trei luni că o va lăsa pe soția lui, Hailey, să decidă când vor avea copii și câți, pentru că este „corpul ei”.

Starul pop de 26 de ani abia așteaptă să aibă o familie cu modelul de 23 de ani – cu care s-a căsătorit în 2018 – dar nu va pune niciun fel de presiune asupra ei în legătură cu numărul copiilor lor, pentru că, spune el, nu este ceva asupra căruia poate el decide. În emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”, Justin a spus, când a fost întrebat câți copii își dorește: „Asta depinde doar de Hailey, pentru că este corpul ei.”

Starul pop și modelul s-au cunoscut în urmă cu 11 ani. Au avut o relație de scurtă durată în 2016. După despărțire, Justin s-a împăcat cu Selena Gomez, iar el și Hailey nu au mai vorbit „pentru o vreme”. S-au regăsit în iunie 2018, la biserică, iar după ce au devenit cei mai buni prieteni s-au căsătorit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava