Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Judeţean şi asociaţiile de turism din judeţul Suceava au pus bazele unui parteneriat în vederea promovării Bucovinei la târgurile naţionale şi internaţionale. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, în urma întâlnirii pe care a avut-o marţi la sediul Palatului Administrativ cu operatorii din turism. Flutur a declarat că dorinţa celor care activează în turism este aceea de a forma un cluster adică o formă de asociere în care să intre mai multe instituţii inclusiv Universitatea „Ştefan cel Mare”.

Şeful administraţiei judeţene a subliniat că în prezent instituţia pe care o conduce împreună cu asociaţiile din turism lucrează la strategia de dezvoltare a turismului şi la programul de toamnă privind participarea la târgurile de profil din ţară şi străinătate.  Se doreşte, a spus Flutur, realizarea unui ghid privind participarea la expoziţii, festivaluri şi alte manifestări astfel încât toţi participanţii să respectate anumite reguli pentru ca acţiunile de promovare să fie eficiente. „Am discutat despre strategia în turism. Ne vom axa foarte mult așa acum am discutat pe partea de promovare dar vrem să creăm și regulamente și ghiduri interne legate de evenimente și festivaluri. Un ABC al participării la o expoziție, la o manifestare să nu ieșim din niște tipare care ar putea să ne aducă mai mult prejudicii decât să ne ajute în reclamă”, a declarat Flutur.

Pentru această toamnă Consiliul Judeţean ia în calcul participarea judeţului Suceava la târgurile de turism de la Bucureşti, Cluj, Budapesta, Milano şi Londra.

Parteneriat între CJ și asociațiile de turism pentru promovarea Bucovinei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava