• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat astăzi că aproximativ 35.000 de turişti au vizitat deja judeţul de la lansarea programului Consiliului Judeţean Suceava „Hai în Bucovina”, pe 31 iulie a.c., şi până în prezent Gheorghe Flutur a spus că estimarea s-a făcut împreună cu biroul de turism din cadrul instituţiei pe care o conduce, dar şi cu asociaţiile profesionale de turism din judeţ.

Gheorghe Flutur a spus că la estimare s-a luat în calcul un grad de ocupare a unităţilor de cazare de minim de 60%, şi o perioadă medie de şedere în judeţ de trei nopţi. „Discutăm despre un număr destul de bun de turişti, şi urmează ca Direcţia de Statistică să prezinte datele oficiale. Important este că a crescut numărul de turişti, şi sperăm ca acest lucru să se întâmple şi în continuare”, a spus şeful administraţiei judeţene. El a arătat că potrivit datelor oficiale, în toată luna august a anului trecut judeţul Suceava a fost vizitat de 43.000 de turişti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava