Concert pascal
MOPAN Suceava

ALD Automotive și BRD Finance anunță un parteneriat strategic ce va oferi companiilor din întreaga țară acces la serviciile de leasing operațional. Această colaborare aduce un concept nou pe piață – serviciile de leasing operațional one stop shop – și va reprezenta aproximativ 20% din creșterea numărului de contracte noi estimate de ALD Automotive pentru 2015. Programul a fost implementat încă de la începutul anului și va fi disponibil în întreaga țară din luna aprilie 2015.
Astfel, serviciile de leasing operațional oferite de către ALD Automotive vor fi de acum înainte disponibile în showroom-urile din țară. Inițiativa oferă acces către această metodă de finanțare tuturor companiilor locale: multinaționale cu subsidiare locale, companii locale mari, IMM-uri și chiar PFA-uri. Programul se adresează flotelor de la 1 până la 100 de autovehicule până în 3.5t și oferă aceleași beneficii pe care ALD Automotive le pune la dispoziția companiilor multinaționale, în ceea ce privește costurile, puterea de negociere cu furnizorii și calitatea intervențiilor efectuate în service.
Programul de leasing operațional one stop shop oferă clienților serviciile necesare într-un singur loc, de la consultanța inițială, la finanțare și operațiunile de întreținere și reparații a autovehiculelor, care se vor face doar în reprezentanțe, cu piese de origine.

“Proiectul nostru înseamnă de fapt că am luat un produs care până acum era dedicat companiilor mari internaționale și l-am adaptat pentru companiile locale mari și mici din întreaga țară. Această inițiativă le aduce beneficiile leasingului operațional și, bineînțeles, toate avantajele care până acum erau cumva rezervate clienților de mari dimensiuni. Experiența din zona de finanțare auto și relațiile de lungă durată cu dealerii și importatorii au contribuit la lansarea cu succes a acestui produs nou pe piață. Mă bucur că BRD Finance a acceptat acest parteneriat deoarece în acest fel putem dezvolta sinergiile grupului în favoarea clienților noștri.”, spune Cătălin Olteanu, Director Comercial ALD Automotive.
În cadrul programului de leasing operațional one stop shop, clienții vor avea consultanți locali pentru acest serviciu, o premieră pe piața locală. În plus, ALD Automotive a creat o echipă dedicată pentru proiect și un flux de finanțare specific, ce scurtează procesul de ofertare și finanțare la un interval de 24 de ore.
Programul de leasing operațional one stop shop inițiat de ALD Automotive și BRD Finance este deja disponibil pentru autovehicule noi comercializate în showroom-urile de marcă autorizate de importator.
Astfel, produsele ALD Automotive pot fi deja găsite în showroom-uri din București, Constanța, Iași, Timișoara, Pitești, Buzău, Cluj și Oradea, iar din aprilie 2015 va putea fi accesat pe întreg teritoriul țării.
Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

BRD Finance IFN S.A. este membră a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Société Générale şi beneficiază de experienţa internaţională a grupului în acordarea creditelor de consum. Compania este activă pe piaţa românească din aprilie 2004, devenind rapid liderul pieţei creditelor de consum. BRD Finance administrează în prezent o gamă diversificată de produse şi servicii financiare, oferind credite de consum, carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au susţinut încheierea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail, PVC, IT&C, electronice şi electrocasnice, mobilă, auto şi publicistică.

Parteneriat strategic între ALD Automotive și BRD Finance: Leasing operaţional One Stop Shop, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava