Concert pascal
MOPAN Suceava

Companii românești din industria ambalajelor şi a soluțiilor de ambalare îşi prezintă produsele, alături de cei mai mari actori din piaţa de packaging din Europa, în fața unui număr estimat de  45.000 de vizitatori ai târgului FachPack din Germania, care se desfăşoară în perioada 24-26 septembrie 2019.

Cel mai important târg european de profil reuneşte, în 12 hale, peste 1.600 de expozanţi care acoperă tot lanțul valoric al producției ambalajelor: materiale și accesorii, ambalaje, mașini de ambalat, echipamente de marcare și etichetare, prelucrare și logistică ambalaje.

Cei nouă producători români au expus, pe o suprafață de 112 mp, etichete autoadezive, pungi de hârtie cu/fără fereastră, ambalaje din carton ondulat, ambalaje din carton solid, ambalaje din plastic termoformat (blistere, tăvi automotive, tăvi industriale de transport, caserole, cofraje, cilindri plastic, cutii din plastic), cutii rigide din carton, pungi din carton, plicuri din carton, cutii tip display, cutii cu cofraj şi capac, cutii cu fereastră, cutii cu finisaje complexe, cutii din carton pentru industria pharma, cutii pliante din carton.

Firmele româneşti prezente la FachPack, în cadrul Pavilionului national, sunt: Creative Bags SRL, Transilvania Pack and Print SA, Mayr Melnhof Packaging Romania SRL, Decorporate Media SRL, I.P.P.U. Packaging SRL, Micro Grup Business Solution SRL, Process Color Art SRL, Printco SRL, Polirom Packaging SRL.

Participarea firmelor românești la acest târg internațional este organizată de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, împreună cu patronatul de ramură, CLUSTERO, în cadrul Programului național de promovare a exportului cu finanțare parțială de la bugetul de stat. Valoarea acestei acțiuni este de 465.039 lei fără TVA.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava