• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Patru experți europeni au verificat la Suceava modul în care sunt respectate drepturile minorităților naționale. Cei patru experți fac parte din Comitetul Consultativ al Convenției Cadru pentru Protecția Minorităților Naționale din cadrul Consiliului Europei, ei fiind prezenți marți după amiază la o ședință la Prefectura Suceava. Prefectul Mirela Adomnicăi a precizat că experții au venit la Suceava pentru evaluarea modului de îndeplinire de către statul român a convenției cadru pentru protecția minorităților. La întâlnirea de la Suceava au participat prefectul Mirela Adomnicăi, directorul Direcţiei Generale de Afaceri Europene şi Relatii Internationale din Ministerul Afacerilor Interne, Corneliu Alexandru, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Viorel Seredenciuc, prorectorul Universității „Ștefan cel Mare”, prof.univ.dr. Ştefan Purici, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, ai primăriilor şi Consiliilor Locale din Cacica şi Siret, precum şi reprezentanţi ai minorităţilor de ucraineni, poloni şi rromi din judeţ.

În cadrul discuțiilor, participanții au prezentat date statistice privind învăţământul preuniversitar şi universitar în limba maternă, respectarea patrimoniului cultural, tradiţional, religios şi administrativ al minorităților din judeţul Suceava. „În urma întrevederii, au fost conturate câteva concluzii cu privire la aplicarea de către autorităţile locale a Convenţiei-Cadru, concluziile finale urmând a fi transmise de către experții Comitetul Consultativ, Guvernulul României”, a precizat Mirela Adomnicăi. Tot în cadrul ședinței de la Suceava au fost prezentate îmbunătăţiri în ceea ce privesc relaţiile intercomunitare locale, promovarea unui climat de mai mare toleranţă faţă de minorităţi, un cadru instituţional adecvat, garanţii juridice importante corespunzătoare unui număr de articole ale Convenţiei-Cadru pentru a fi integral aplicat în practică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava