• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Patru persoane au fost evacuate dintr-o cizmărie din municipiul Suceava care a luat foc. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, incendiu a izbucnit la o cizmărie de pe str. Ana Ipotescu, din apropierea stației de autobuze „la bancă”. În incendiu au ars materiale din interiorul cizmăriei. ISU Suceava a transmis că nu au fost înregistrate victime iar incendiul a fost stins, flăcările afectând aproximativ 30 de metri pătrați din spațiul în care funcționează cizmăria. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere a incendiilor. Cauza probabila a incendiului a fost fumatul in locuri nepermise.

Una dintre persoanele evacuate, un bărbat în vârstă de 70 de ani, a suferit arsuri minore la un picior. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean i-a acordat primul ajutor medical, după care l-a transportat pe bărbat la Unitatea de Primire a Urgențelor Suceava pentru tratament de specialitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava