MOPAN Suceava

Patru persoane au fost rănite şi au ajuns la spital după ce o şoferită din Câmpulung Moldovenesc nu a acordat prioritate. Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, la ora 5:50, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc. În momentul în care a ajuns în apropierea intersecției cu strada Nicolae Iorga, şoferiţa, în vârstă de 42 de ani, a pătruns pe sensul opus pentru a schimba direcției de mers spre stânga, fără să acorde prioritate, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani din județul Botoșani.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto, a unui bărbat de 45 de ani din Câmpulung Moldovenesc, pasager în autoturismul condus de aceasta și a doi bărbați de 25 și 35 de ani, ambii din județul Iași, pasageri în celălalt autoturism. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă, nici una nu a rămas internată. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Patru răniţi într-un accident provocat de o şoferiţă din Câmpulung Moldovenesc care nu a acordat prioritate, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava