Concert pascal
MOPAN Suceava

Patru tineri din Stulpicani au mituit un paznic pentru a putea fura bunuri din hala unei firme din comuna. În după amiaza zilei de vineri, o patrulă din cadrul Postului de poliție Stulpicani a efectuat un controlat pe linie de pază la sediul unei societăți comerciale din localitate, moment în care a surprins în flagrant patru 4 localnici, cu vârste între 17 și 28 de ani, care, în lipsa paznicului, sustrăgeau dintr-o hală obiecte metalice și accesorii de la instalația electrică.

Paznicul societății, un bărbat de 56 ani din comuna Vama, a sosit la fața locului după circa 10 minute și a declarat polițiștilor faptul că nu ştie cum au intrat cei patru tineri în curtea și hala societății.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în cursul acelei zile, cu acceptul paznicului, care a primit o sumă de bani, autorii au pătruns în incinta societății, de unde au sustras calorifere din fier, ventilatoare cu motoare electrice, cabluri electrice, componente de la instalația electrică și motoare electrice montate pe utilajele de tâmplărie. Bunurile au fost recuperare și predate reprezentantului societății. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava