• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În cursul zilei de vineri, în baza mandatul emis de Judecătoria Vatra Dornei, echipe de polițiști din cadrul Poliției Vatra Dornei au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 46 ani din localitate. Pe parcursul anului 2015, bărbatul s-a folosit de o cheie potrivită şi a pătruns în mod repetat în locuința unei femei de 43 de ani din Vatra Dornei, plecată la muncă în străinătate, de unde a sustras aparatură electronică, unelte, articole de îmbrăcăminte și de uz casnic. În urma percheziției domiciliare, polițiștii au identificat o parte din bunurile reclamate ca sustrase din locuința femeii, care au fost restituite părții vătămate. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, după care, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, care a dispus prin ordonanță măsura preventivă a ,,controlului judiciar” pe o perioadă de 60 de zile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava