Concert pascal
MOPAN Suceava

Toate drumurile naționale din județul Suceava sunt deschise circulației rutiere. Prefectura Suceava a informat că pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava (SDN Suceava) se acționează în acest moment cu toate utilajele  prestatorului de servicii și cele proprii. Chiar dacă ninge pe zone, în rafale abundente, favorizând depunerea în strat subțire a zăpazii pe carosabil (pe perioade scurte de timp), carosabilul este menținut în general ”la negru”.

Pe DN2, sectorul Grănicesti – PTF Siret este menținut 24/24h un utilaj care poate interveni în situații de urgență, iar permanența va fi asigurată cât timp starea vremii o va impune.

De asemenea, pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, neînregistrându-se blocaje. Se înregistrează precipitații sub forma de ninsoare pe toate sectoarele de DN. Carosabilul este umed pe DN 17, DN 17B, DN 2E, sau cu zăpadă framântată 0 -2 cm pe DN 17A și DN 18. Se acționează permanent cu 24 utilaje echipate cu lamă și răspânditor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava