Concert Pascal

La mitingul pe care PDL îl organizează sâmbătă, 8 februarie, în Piața Revoluției din București vor participa peste 150 de pedeliști suceveni. Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că acțiunea de protest are ca scop apărarea statului de drept.
”Sunt invitați să ni se alăture toți cetățenii care simt că țara noastră este pe un drum greșit, să apărăm statul de drept și să demascăm abuzurile actualei puteri. Să arătăm acestei guvernări USL necompetente că românii s-au săturat de minciunile lor și de ipocrizia cu care administrează țara. PDL a votat împotriva modificărilor la Codul Penal în acea zi “Marţea Neagră”. Pentru că acele modificări nu sunt constituţionale iar Curtea Constituţională ne-a dat dreptate. Modificările aduse de USL proiectului de Constituție demonstrează clar că PSD și PNL au făcut o adevărată obsesie din misiunea lor de a controla justiția și de a apăra toți potențialii infractori, după ce recent în Parlament ”Marțea neagră” s-a repetat”, a spus Flutur.

 

Pedeliștii suceveni se pregătesc de miting, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
 • http://SiteWeb... iulian popa

  doamne ajuta!

 • http://SiteWeb... PromGaz

  “Aceasta este marea problemă a PDL. A avut destulă vreme să-și dezlipească eticheta de partid al lui Băsescu, după ce șeful le-a făcut ”pa,pa”, la perdeluță. Nu au reușit decât să pară ridicoli, ca evacuații care dorm la ușa blocului, doar-doar, printr-un miracol, îi reprimesc proprietarii în casă.”

  Acesta este un citat dintr-un articol al lui Val Valcu,de pe DcNews…Cand o sa va desprindeti total de modelul basescu,cand o sa dezavuati,fie si timid,excesele sale,atunci o sa puteti plange pe umerii natiunii… Pana atunci,ar trebui sa va preocupati mai degraba de faptul ca va crapa cusaturile,am citit azi ca si marele pedelist Cezar Preda,intrat si el in parlament la mila calculatorului,si-a dat demisiile de prin toate alea ale pedeleului… Oare unde va merge el?
  Dar oare ce vor face si aia,catanele care s-au pus de bunavoie in postura de ordonante la doua muieri ,la doua tute,Nuti si EBBA ?… Ce succesuri o sa aiba si aia? Nu e greu de prevazut…

  • http://www.dcnews.ro/ Dcnews

   Multumim ca ne sustineti parerile!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava