Concert pascal
MOPAN Suceava

Pepe a împlinit, pe 20 iulie, frumoasa vârstă de 44 de ani.

Ca un latino lover care se respectă, artistul și-a dorit foarte mult o vacanță pentru sufletul său, așa că a ales unul dintre cele mai de lux resorturi din Turcia, Antalya, acolo unde a mers cu fetele lui, tânăra și frumoasa lui soție, Yasmine Pascu (28 de ani), dar și cu Rosa Alexandra Pascu (7 ani) și Maria Pascu (10 ani), cele două fete ale lui din căsătoria cu Raluca Pastramă, notează click.ro. Bineînțeles că nu putea lipsi juniorul familiei, deliciul tuturor, Pepe JR, băiețelul de un an al lui Pepe care deja merge și gângurește de își topește părinții de drag.

„Am ales să mi petrec ziua de naștere într-o vacanță în Turcia, alături de familia mea frumoasă! Sunt foarte fericit că am copiii alături și suntem cu toții sănătoși! Ei sunt cea mai mare bucurie a vieții mele și cel mai frumos cadou! Nu îmi mai doresc nimic în plus de ziua mea! Le mulțumesc tuturor pentru urări! Simțeam nevoia să mă relaxez puțin și să petrec mai mult timp alături de familia mea”, ne-a declarat artistul pentru Click!, extrem de împlinit și fericit.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/pepe-a-implinit-44-de-ani-artistul-a-petrecut-pe-2285387.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava