Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, la Pitești s-au desfășurat trei competiții atletice naționale, Campionatul Național de seniori la 5000 m și 10000m, Cupa României la tineret Under 20 și etapa I a Campionatului Național de seniori, tineret, juniori 1 și juniori 2. Revelația concursului a fost Talida Sfarghiu cu două locuri I și două recorduri personale în probele de 1500m și 800m, ea reușind să se impună în fața senioarelor deși este în primul an la junioare I (U20).

Și celelalte sportive ale clubului CSM Suceava – CSM Rarăul Câmpulung au avut o evoluție bună, Mădălina Sârbu obținând două locuri II la 3000 metri și 5000 metri la tineret, iar Anca Moroșan a obținut un loc III la tineret în proba de 10000 metri. Antonia Bodnariuc nu a prins o zi foarte bună reușind doar o clasare pe locul 9 in competiția senioarelor.

”Talida Sfarghiu și Mădălina Sîrbu au reușit să își facă baremul pentru Campionatul European de juniori I de la Tallinn, Estonia. Mulțumim Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, Primarului Mihăiță Negură și Consiliului Local pentru susținere dar și celor care ne ajută constant în activitate, Maghebo , La „Papa Bun” Campulung Moldovenesc, Neurokineticsv, Coloana Showroom, Bucovina Shop , LAS VEGAS GAMES Câmpulung” a declarat antrenoarea Erzilia Țîmpău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava