Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, sala ”Ioan Soter” din complexul ”Lia manoliu” din București a găzduit Camionatele Naționale de Atletism în sală pentru juniori II. Sportivele sucevene au reușit să cucerească la sfârșitul întrecerilor trei medalii de argint, două dintre ele obținându-le Maria Talida Sfârghiu în probele de 800m și 1500 metri, respectiv Mădălina Sîrbu în proba de 3000 m.

”Poate că Talida Sfârghiu era mare favorită în probele în care a luat startul, însă trebuie de amintit faptul că ea a avut un sezon competițional foarte încărcat. În aceste codiții, aș vrea să reamintesc rezultatele remarcabile obținute de sportivii campulungeni legitimați la CSM Suceava și CSM Rarăul.

Talida Sfârghiu:  locul 1 Campionatul Balcanic de sală din Turcia J 1 în proba de 1500 m și locul 3 ștafeta 4×400 m cu echipa naționala, locul 1 Campionatul Național de sală J1 în proba de 1500m și cele doua medalii obținute la acest concurs

Mădălina Elena Sârbu: locul 1 Campionatul Balcanic de sală din Turcia J1 în proba de 3000 m, locul 2 în proba de 1500m și locul 2 în proba de 300 0m Campionatul Național de sală J1, locul 3 Campionatul Național de Seniori 3000 m, locul 1 Campionatul Național de Tineret în proba de 3000 m și medalia obținută la acest concurs.

Antonia Bodnariuc: locul 3 ștafeta 4×400 m cu echipa națională la Campionatul Balcanic de sală din Turcia J1, locul 1 Campionatul Național de sală J1 în proba de 800m.

Pentru aceste rezultate remarcabile aș dori să mulțumesc Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, Consiliului Local și primarui Mihăiță Negură, sponsorilor Maghebo, Tudely și Papa Bun și firmei Gold Nutrition care are grija de vitaminizarea sportivi Talida Sfârghiu” a precizat antrenoarea sportivelor câmpulungene, Elena Erzilia Țâmpău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava