MOPAN Suceava

Cel mai amplu proiect dedicat sectorului neguvernamental din România, Gala Societății Civile, care anul acesta se află la ediția XV-a, extinde perioada înscrierilor până pe data de 30 martie a.c. pentru a da posibilitatea cât mai multor asociații, fundații, grupuri de inițiativă sau persoane fizice din toată țara să își facă cunoscute inițiativele sociale.

”Fiecare dintre proiectele câștigătoare la Gala Societății Civile au adus schimbări majore în viața comunității. Impactul lor se simte, iar noi ne bucurăm să fim parte la recunoașterea meritului lor”, a precizat Florentina Loloiu, Director Programe – Fundația Gala Societății Civile. ”Gala Societății Civile este în acest an la a cincisprezecea sa ediție, prilej cu care vrem să le mulțumim tuturor celor care din 2002 încoace se implică în mod activ pentru a schimba lucrurile în mai bine, în comunitățile lor. Gala este de acum mai mult decât un moment aniversar, este chiar garanția că, de 15 ani, Binele merge mai departe în România”, a mai precizat aceasta.

Ediția din acest an a Galei Societății Civile și-a deschis porțile pe 27 februarie, unele dintre cele mai importante asociații și fundații din România înscriindu-și deja proiectele în competiție, iar alte câteva fiind acum în plin proces de înregistrare.

În cadrul celor 14 ediții anterioare au fost înscrise în competiție peste 2.000 de proiecte sociale, implementate de organizații neguvernamentale din întreaga țară.

Categoriile și secțiunile competiției sunt:

CATEGORIA A

Secțiunea A.1 Educație, Învățământ, Cercetare

Secțiunea A.2 Arta și Cultură

Secțiunea A.3 Apărarea drepturilor indivuduale/ colective

Secțiunea A.4 Comportament civic și Participare publică

Secțiunea A.5 Sănătate

Secțiunea A.6 Incluziune socială

Secțiunea A.7 Servicii de Asistență socială

Secțiunea A.8 Protecția mediului

Secțiunea A.9 Dezvoltare economică și socială

CATEGORIA B

Secțiunea B.1 Proiecte și campanii de VOLUNTARIAT

Secțiunea B.2 Proiecte pentru TINERET

CATEGORIA C (categorie opțională)

Secțiunea C.1 Buget – / Eficiență +

Secțiunea C.2 IMPACT

Secțiunea C.3 DURABILITATE

Secțiunea C.4 ORIGINALITATE

CATEGORIA D

Secțiunea Proiecte și campanii de Responsabilitate Socială

Secțiunea Programe

Înscrierea în competiție se face exclusiv online, accesând site-ul competiție și completând formularul de înscriere. Pentru a accesa formularul de înscriere fiecare posibil participant (asociație, fundație, grup de inițiativă sau persoana fizică) trebuie sa își creeze un cont de ONG, de persoană fizică sau de grup de inițiativă pe site. După activarea acestui cont, trebuie să se logheze folosind datele furnizate în formularul de creare a contului (User = adresa de e-mail și parola). După logare, participanții sunt invitați să acceseze secțiunea Competiție – Înscriere/Proiecte pentru a începe înscrierea efectivă.

După închiderea oficială a înscrierii proiectelor, următoarea etapă a Galei Societății Civile 2017 este validarea, lista proiectelor care intră în competiția finală urmând să fie făcută publică pe data de 6 aprilie a.c.

Pentru mai multe detalii despre înscrierea proiectelor în compețiție consultați ghidul Galei, regulamentul de participare și informațiile despre juriul din acest an disponibile pe site.

Gala Societății Civile  este cel mai amplu proiect care promovează și premiază activitatea sectorului asociativ din România. Inițiat în anul 2002, acest proiect al Fundației “Gala Societății Civile” face cunoscută în fiecare an inițiativa civică și recunoaște impactul activității de tip ONG asupra societății române în ansamblul ei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
PNL - Lucian Harsovschi - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava