Concert pascal
MOPAN Suceava

Bazinul de înot al Scolii Gimnaziale nr 3 Suceava, a găzduit recent evenimentul sportiv „Sănătate prin mişcare””, proiect iniţiat de asociaţia sportivă „Aqua Club” cu sprijinul Primăriei municipiului şi a Consiliului Local Suceava
Evenimentului a reunit peste 200 copii care practica nataţia , fie la nivel de performanţă, fie doar ca modalitate de relaxare şi petrecere plăcută a timpului liber.

„A fost prima ediţie a acestui eveniment, prin care am dorit să atragem atenţia asupra acestei discipline sportive, înotul, care este o modalitate excelentă de a petrece timpul liber, cu beneficii pe termen lung în îmbunătăţirea stării de sănătate a practicantului.

Mulţumim domnilor Bogdan Drişcu, preşedinte „Aqua Club şi Adrian Prisăcăruţă, vicepreşedinte „Aqua Club pentru această iniţiativă excelentă; Primăriei Municipiului Suceava şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat, Conducerii Şcolii Gimnaziale nr 3 Suceava şi DJST Suceava pentru implicarea în acest proiect” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc. .

Sportivii s-au întrecut în probe de 50 liber şi 50 spate, iar începătorii au reuşit să parcurgă o lungime de bazin cu sau fără echipament ajutător. S-au remarcat prin obţinerea titlului de cel mai bun sportivi: pentru cei născuţi în 2002- Şerban Cotos şi Ana Blănaru, pentru cei născuţi în 2003 – Victor Turluianu şi Ioana Năstacă, pentru cei născuţi în 2004 – Călin Moscaliuc şi pentru cei născuţi în 2005 Mario Diaconescu.

„Sperăm ca asociaţia şi oamenii de sport să organizeze cât mai multe acţiuni de acest gen pentru o mai bună promovare a înotului şi atragerea unui număr cât mai mare de copii către sport, către mişcare, fapt ce se poate traduce prin creşterea nivelului de sănătate al practicanţilor” a conchis profesorul Cezar Moscaliuc.

Începând de azi, sportivii de la CSS 3 Suceava vor participa la Campionatele Naţionale de juniori ale României la înot  care se vor desfăşura la Piteşti. CSS 3 Suceava va participa la competiţie cu 5 sportivii, 3 băieţi de 15 ani Teodor Marchitan, Claudiu Timofte, Mircea Nistor şi două fete, una de 13 ani Antonia Niţu şi  una de 14 ani, Diana Lissov.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava