• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

De 8 Martie, Iulius Mall Suceava le-a răsfățat pe doamne și domnișoare cu darurile lor preferate: flori și bijuterii.  Peste 3.000 de lalele le-au adus zâmbete tot atâtor cliente Iulius Mall Suceava, iar cele mai norocoase pasionate de shopping au fost declarate câștigătoarele campaniei „Primăvara este în aer!”.

Iulius Mall Suceava a oferit ieri, de Ziua Internațională a Femeii, peste 3.000 de flori doamnelor și domnișoarelor venite la cumpărături. Acțiunea înmiresmată a beneficiat de sprijinul Clubului Sportiv Universitar din Suceava, handbaliștii fiind cei care au înmânat simbolurile primăverii. Dincolo de lalele, clientele Iulius Mall Suceava au primit zâmbete și gânduri de apreciere.

Tot pe 8 martie s-a încheiat și campania „Primăvara este în aer”. În urma extragerilor zilnice, 24 de persoane au fost premiate cu brățări Pandora, o bijuterie mult dorită de pasionatele de fashion, iar alte 8 au câștigat câte un ondulator automat Babyliss, un accesoriu de beauty nelipsit din arsenalul de înfrumusețare al unei doamne sau domnișoare. Lista completă a câștigătorilor este disponibilă pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava