MOPAN Suceava

De 8 Martie, Iulius Mall Suceava le-a răsfățat pe doamne și domnișoare cu darurile lor preferate: flori și bijuterii.  Peste 3.000 de lalele le-au adus zâmbete tot atâtor cliente Iulius Mall Suceava, iar cele mai norocoase pasionate de shopping au fost declarate câștigătoarele campaniei „Primăvara este în aer!”.

Iulius Mall Suceava a oferit ieri, de Ziua Internațională a Femeii, peste 3.000 de flori doamnelor și domnișoarelor venite la cumpărături. Acțiunea înmiresmată a beneficiat de sprijinul Clubului Sportiv Universitar din Suceava, handbaliștii fiind cei care au înmânat simbolurile primăverii. Dincolo de lalele, clientele Iulius Mall Suceava au primit zâmbete și gânduri de apreciere.

Tot pe 8 martie s-a încheiat și campania „Primăvara este în aer”. În urma extragerilor zilnice, 24 de persoane au fost premiate cu brățări Pandora, o bijuterie mult dorită de pasionatele de fashion, iar alte 8 au câștigat câte un ondulator automat Babyliss, un accesoriu de beauty nelipsit din arsenalul de înfrumusețare al unei doamne sau domnișoare. Lista completă a câștigătorilor este disponibilă pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava