Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 400 de persoane s-au vaccinat anticovid în cadrul caravanei de astăzi  de la Câmpulung Moldovenesc la care a participat și secretarul de stat, Raed Arafat.

”După succesul de ieri de la Calafindești, caravana vaccinarii a continuat astăzi la Câmpulung Moldovenesc. Caravana FII PREGĂTIT – centrul mobil de pregătire a populației și personalului de intervenție, pus la dispoziție de către Departamentul pentru Situații de Urgență s-a aflat la Câmpulung Moldovenesc pentru a-i vaccina pe cei care nu au reușit până acum să ajungă la un centru de vaccinare.

Alături de echipa medicală formată din medici, asistenți, voluntari, șeful DSU,  dr. Raed Arafat a dorit să vaccineze localnicii bucuroși de acesta oportunitate care sa le ofere mediul favorabil și sigur către normalitate. În total s-au vaccinat 415 persoane din care 210 au ales serul de la Johnson & Johnson, 202 serul produs de BioNTech, Pfizer iar 3 persoane au ales serul Moderna.  Printre cei imunizați s-au aflat atat elevi de la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, cât și locuitori din Câmpulung Moldovenesc dar și din împrejurimi, unii din ei cu o vârstră înaintată”, a declarat prefectul Iulian Cimpoeșu.

Peste 400 de persoane s-au vaccinat anticovid în cadrul caravanei de la Câmpulung Moldovenesc, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava