MOPAN Suceava

Centrul de Informare Turistică Mănăstirea Humorului a transmis că pentru turiștii aflați în vacanță, cazați în casele ori pensiunile din rețeaua turistică din această comună, dar și pentru cei aflați în simplă vizită, există câteva posibilități atrăgătoare de agrement și de petrecere a timpului liber.

Una din recomandările centrului este drumeția către Peștera Vrăjitoarelor sau Pietrele Șoimului din satul Pleșa. „Nu de puține ori acest sătuc cu peisaje pitorești a fost nominalizat la diferite concursuri pe plan mondial ca fiind o recomandare aflată în Top 10 locații rurale de vizitat”, spun cei de la Centrul de Informare Turistică Mănăstirea Humorului. Traseul către Peștera Vrăjitoarelor este unul relativ ușor, putându-se ajunge în apropierea lor cu mașina sau la pas. Peisajele ce încântă ochiul sunt cu adevărat uimitoare iar din punctul de belvedere aflat în apropierea Peșterii Vrăjitoarelor se pot admira Valea Humorului în toată splendoarea ei și Depresiunea Rădăuțiului.

Pe pereții acestor formațiuni calcaroase pot fi admirate sculpturile în piatră a artistului Bolek Maierik premiat în repetate rânduri pentru contribuțiile sale în arta plastică.

Peștera Vrăjitoarelor, o atracție turistică inedită din satul Pleșa. Pe pereții peșterii pot fi admirate sculpturi ale artistului Bolek Maierik (FOTO), 4.9 out of 10 based on 11 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/10 (11 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava