Concert pascal
MOPAN Suceava

Pharrell Williams insistă că va lucra doar cu alți artiști care au ˝energia potrivită˝ și crede că majoritatea oamenilor sunt prea ˝nepăsători˝ în privința unei legături potrivite cu cineva, scrie contactmusic.com.

Interpretul și compozitorul, în vârstă de 42 de ani, este un colaborator frecvent al altor artiști, printre care se numără Daft Punk, Nile Rodgers, Gwen Stefani și Ed Sheeran, dar insistă că nu intră într-un parteneriat creativ pentru bani și refuză oferte de muncă dacă nu simte o vibrație pozitivă din partea  celeilate persoane.
Discutând despre cum își alege partenerii cu care lucrează, într-un interviu cu Ryan Seacrest la  Cannes Lions Festival marți, pe 23 iunie, el a spus: ˝Energie. Ei s-ar putea să nu-și dea seama că o emană – este senzația pe care o ai într-o încăpere cu ei acolo. Fiecare oferă energie și cred că este unul dintre lucrurile în legătură cu care oamenii sunt atât de nepăsători.˝

O cântăreață cu care Pharrell vrea să intre în studio este Adele – care are un fiu de 2 ani cu partenerul ei de viață, Simon Konecki, conform sursei citate.
Interpretul piesei ´Happy´ îi apreciază integritatea starului britanic și ˝conceptul˝ din compozițiile ei și crede că este o artistă pe care o poate admira toată lumea.
Când a fost întrebat de MailOnline care este artistul momentului care face totul cum trebuie, el a răspuns: ˝Fără îndoială, Adele… Își deschide jurnalul timp de 20 de minute, își face treaba, apoi pleacă alături de băiețelul ei. Așa se face… Să te asiguri că ingredientele conceptului tău sunt pure. Audiența este foarte pricepută… Adele are un concept pur (în spatele cântecelor ei).˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava