Concert pascal
MOPAN Suceava

Eva Mendes vrea să ˝îmbrățișeze˝ îmbătrânirea și insistă că se simte din ce în ce mai confortabil în propria piele, pe măsură ce înaintează în vârstă, notează contactmusic.com.

Actrița din ´Hitch´ a mărturisit că nu este interesată să pară mai tânără decât este și este mai mult decât bucuroasă să-și arate adevărată vârstă, din moment ce se simte confortabil în propria piele.
Starul, în vârstă de 41 de ani, a declarat: ˝Vreau să îmbrățișez procesul, nu să încerc să mă lupt cu el. Există mult dialog anti-îmbătrânire. Dar există și lucruri pozitive care se întâmplă cu fața ta, de asemenea. Mă simt mai bine în pielea mea pe măsură ce înaintez în vârstă și vreau să mă dezvolt cu mine însămi și să lucrez cu oameni care apreciază asta. Am un makeup artist incredibil, Genevieve Herr, care înțelege asta. Scopul nostru, când mă pregătesc pentru un eveniment, nu este să mă facă să arăt ca atunci când aveam 26 de ani.˝

Eva – care are o fiică de 8 luni, Esmeralda, cu partenerul ei, Ryan Gosling – a împărtășit sfaturile ei de frumusețe și se asigură că se hidratează pe parcursul zilei pentru ca pielea ei să arate ca și cum ar fi pregătită pentru covorul roșu, potrivit sursei citate.
Vorbind cu Estée Edit despre secretul ei de frumusețe preferat, ea a spus: ˝Hidratarea. Pentru mine totul începe cu ceea ce consum și dacă nu te hidratezi se vede pe pielea ta. Câteodată, la fel ca multe dintre femei și multe mămici, hidratarea nu este pe lista priorităților. Pur și simplu uitam să beau apă! Așa că acum îmi încep diminețile cu apă călduță și lămâie, înainte de cafea. Acest gest simplu îmi amintește să beau apă pe parcursul zilei.˝

Vedeta – care este imaginea liniei de produse pentru îngrijirea pielii Estée Lauder’s New Dimension – are, de asemenea, grijă să-și facă timp pentru o baie pentru a-și reechilibra corpul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava