Concert pascal
MOPAN Suceava

Pink a primit un cadou special de Crăciun: pe 26 decembrie i s-a născut al doilea copil, un băieţel care a primit numele Jameson Moon.

Cântăreaţa în vârstă de 37 de ani şi soţul ei, Carey Hart, au confirmat că au devenit din nou părinţi luni, potrivit contactmusic.com.

Proaspăta mămică l-a prezentat lumii pe cel mai mic membru al familiei sale, miercuri, prin intermediul site-ului de socializare Instagram. La scurt timp după ce a postat fotografia cu bebeluşul, Pink a mai publicat una, cu soţul ei ţinând în braţe copilul, alături de care a scris: „I love my baby daddy.”

Pink, pe numele real Alecia Moore, a anunţat că este însărcinată din nou, luna trecută. Soţul vedetei a dezvăluit recent că el, soţia sa şi fetiţa lor, Willow, în vârstă de cinci ani, au decis să stea acasă de sărbători, pentru că Pink nu are cum călători. El a spus pentru people.com: „Acesta va fi primul an în care vom sta acasă. De obicei, vizitam familia soţiei mele (în Pennsylvania). Este plăcut să poţi sta acasă. Acesta va fi, cel mai probabil, ultimul Crăciun liniştit pentru o bună perioadă de timp, din cauza copiilor, care vor fi mai mulţi, a carierei, a călătoriilor şi a tuturor lucrurilor de genul acesta. Aşa că, vom încerca să ne bucurăm de aceste momente şi să petrecem frumos şi liniştit.”

Cele două vedete vor sărăbtori din nou peste câteva săptămâni. În ianuarie, Pink şi Carey vor împlini 11 ani de căsătorie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava