MOPAN Suceava

Pink a hotărât să nu mai publice fotografii cu cei doi copii ai ei pe rețelele de socializare.

Faimoasa cântăreaţă – care îi are pe Willow, în vârstă de șapte ani, și Jameson, în vârstă de doi ani, cu sotul ei, Carey Hart – a povestit că a plâns recent, după ce a primit comentarii negative la o fotografie în care băiețelul ei apare doar în tricou. Imaginea suprinsă în urmă cu trei săptămâni îi arată pe Jameson şi sora lui, Willow, în vârstă de 7 ani, alături de un pelican care a petrecut două ore cu familia.

În urma incidentului, Pink a repostat fotografia cu părțile intime ale copilului acoperite și a spus că nu va mai posta fotografii cu Willow și Jameson. „Nici nu mi-am dat seama, nu am privit fotografia în acel fel. Este un pelican care a zburat în camera noastră și a petrecut două ore alături de noi, lucru ce mi s-a părut incredibil, dar apoi m-am temut să nu fie bolnav și am chemat veterinarii…. Noi am încercat să îl hrănim cu somon afumat, pentru că doar genul acesta de pește aveam în casă. A fost o experiență incredibilă pentru toată familia… Oamenii au scris niște lucruri oribile, am plâns foarte tare după, pentru că mie îmi place să împărtășesc cu voi viața de familie. Sunt unele dintre momentele de care sunt cel mai mândră. Sunt mândră de copiii mei mai mult decât de orice altceva și voi înceta să mai public fotografii cu ei. Nu o voi mai face. Îi înțeleg pe cei care spun că ar trebui să fiu mai atentă, pentru că sunt persoană publică, dar sunt moduri frumoase de a transmite asta.”, a spus Pink, potrivit contactmusic.com.

Ea a continuat: „Totuși, este momentul potrivit pentru a face asta, pentru că Willow are deja șapte ani și cred că ar trebui să nu o mai expun.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava