Concert pascal
MOPAN Suceava

2020 pare să vină cu surprize uriaşe pe micul ecran! Cei mai ”câştigaţi” par să fie fanii serialului “Vlad”, de la Pro TV, pe care producătorii vor să-i ţină cât mai aproape de acţiune şi de personaje. Click! a aflat că „asul” din mâneca echipei ar fi nimeni altul decât Tudor Chirilă, căruia i s-ar fi propus un rol în captivanta aventură a iubirii şi răzbunării.

Povestea lui Vlad, dar şi a prietenilor şi duşmanilor săi, va merge mai departe şi în 2020, lucru confirmat oficial de Pro TV. Ceea ce nu se ştie încă este că producătorii şi echipa acestui proiect îşi doresc să aducă un suflu nou producţiei şi vor introduce intrigi noi în poveste, dar şi actori de top şi personaje interesante care să dea un suflu nou acestui proiect. Şi asta pentru că, în ultimele săptâmâni de difuzare, audienţele au scăzut, serialul fiind depăşit de emisiunea „Chefi la cuţite”, de la postul rival Antena 1.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/romanesti/romanesti/exclusiv-planul-secret-pe-care-pro-tv-il-are-cu-tudor-chirila-dupa-finala-de-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava