Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebra casă de modă Dolce & Gabbana a celebrat de curând 10 ani spectaculoși de „Alta moda” sau „haute couture”, care reprezintă cea mai luxoasă linie vestimentară, de obicei făcută pe comandă, pe care o oferă marile brand-uri internaționale pentru clienții lor faimoși și….bogați!

Așa cum era de așteptat, de la eveniment nu au lipsit nici starurile, care au strălucit, și la propriu și la figurat, în ținute semnate de celebrii designeri Domenico Dolce și Stefano Gabbana, scrie click.ro.

Deși linia lor de fashion este deja una luxoasă și pretențioasă, care nu este accesibilă oricărui buzunar, conceptul de Alta Moda aduce în prim plan creații unicat, lucrate și croite manual în atelierele brand-ului, cu perle, cristale și trene lungi de câțiva metri!

Creațiile Dolce & Gabbana au fost bine primite chiar și de cele mai pretențioase dive împătimite ale modei, iar evenimentul de celebrare a 10 ani de activitate a acestui concept a strâns laolaltă nume mari din industria Hollywood-ului.

„Nu sunt doar haine..Nu este doar o rochie, e un stil de viață.”, a declarat Domenico Dolce, la o conferință de presă, în după-amiaza de dinaintea celebrării, potrivit sursei citate. Evenimentul, organizat în Siracusa, Sicilia, s-a extins pe o perioadă de peste 4 zile, iar vedetele care au luat parte la fastuoasa petrecere au purtat ținute create special pentru ocazie.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/dolce-and-gabanna-stars-ce-spectaculoase-au-fost-640431.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava