Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Spectacol de miliarde de dolari la finala campionatului naţional de fotbal american, disputată de Cincinnati Bengals şi Los Angeles Rams, încheiată cu victoria gazdelor. Meciul încheiat cu scorul de 20-23 s-a disputat pe stadionul SoFi, din Los Angeles, iar în tribună s-a aflat toată lumea bună de la Hollywood şi nu numai, notează click.ro.

Nu există eveniment mai aşteptat şi mai apreciat ca finala campionatului naţional de fotbal american, atunci când audienţele explodează şi toate vedetele trăiesc la maximum intensitatea meciului, indiferent de afinităţile sportive. Şi în acest an, tribunele au fost arhipline, după ce organizatorii au amenajat 100.240 de locuri, în stadionul care are o capacitate de 70.000 de locuri şi a costat 6 miliarde $. În tribune au fost surprinşi şi s-au pozat spre deliciul fanilor miliardarul Amazon, Jeff Bezos (58 de ani) care a venit însoţit de actuala iubită Lauren Sanchez (51 de ani) şi de copiii acesteia.

Înainte de începerea meciului, Dwayne ”The Rock” Johnson (49 de ani) a profitat de statutul de vedetă de 800 de milioane de dolari şi a intrat pe gazon înaintea fluierului de început, pentru a-şi delecta fanii de pe Instagram cu o imagine de ”la firul ierbii”.

Din tribune nu au lipsit nici Rita Ora (31 de ani), care a venit special din Australia pentru a vedea meciul şi nici Heidi Klum (48 de ani), care a venit însoţită de soţul ei, Tom Kaulitz (32 de ani), mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/ploaie-de-staruri-la-superbowl-411068.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava