Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliția Suceava a prezentat detaliile accidentului cu patru tineri morți de la Dorna Candrenilor. Potrivit sursei citate, în noaptea de duminică spre luni, la ora 3:35, un tânăr în vârstă de 19 de ani din comuna Dornești, în timp ce conducea autoturismul cu volan pe partea dreaptă, circulând pe DN 17 din comuna Dorna Candrenilor, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate.

În urma producerii evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto și a două pasagere din autoturism, de 18 și 26 de ani din localitățile Rădăuți și Marginea, jud. Suceava.

Alți doi pasageri, bărbați, au fost preluați și transportați la Spitalul Vatra Dornei. Din păcate, unul dintre pasageri, un bărbat de 31 de ani din comuna Frătăuții Vechi a decedat la unitatea medicală.

Celălalt bărbat pasager în autoturism, în vârstă de 29 ani din mun. Rădăuți a fost transferat la Spitalul Județean Suceava. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că șoferul avea permis de conducere valabil.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând sa se stabilească toate circumstanțele producerii evenimentului rutier.

Poliția a prezentat detaliile accidentului cu patru tineri morți de la Dorna Candrenilor, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava