Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu sprijinul autoritatilor locale, respectiv al primariilor și consiliilor locale din Suceava, Campulung Moldovenesc, Dorna Candreni, Falticeni, Gura Humorului și al Consiliului Judetean Suceava – Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica, politiștii din cadrul structirilor rutiere IPJ Suceava au primit în dotare 9 aparate performante pentru testarea consumului de substante interzise Drugger DrugTest 5000.

Aparatele vor intra în dotarea Serviciului Rutier – IPJ Suceava, Politiei Municipiului Suceava, Politiei Municipiului Vatra Dornei, Politie Municipiului Falticeni, Politiei Municipiului Radauti, Politiei Municipiului Campulung Moldovenesc, Politiei Orașului Gura Humorului și Politiei Orașului Siret.

Valoarea aparatelor pentru testarea consumului de substante interzise Drugger DrugTest 5000 intrate în dotarea IPJ Suceava este de cca. 160.000 lei.

Predarea unei parti a aparatelor catre structurile beneficiare s-a realizat astazi, 04.11.2022, în cadrul unei activitati de prezentare în prezenta președintelui ATOP Suceava, Tudor Placinta dar și a reprezentantului Politiei Locale Suceava, directorul Ovidiu Doroftei.

IPJ Suceava a prezentat o serie de aspecte privind evoluttia situatiei operative pe linie rutiera si implicit motivele pentru care este necesara dotarea cu  aparate pentru testarea consumului de substante interzise.

Astfel, se remarca un trend descendent al accidentelor rutiere în perioada 01.01.2022 – 04.11.2022.

Au fost înregistrate 133 accidente rutiere grave, cu 15 mai putine fata de acceași perioada a anului trecut, rezultand decesul a 55 de persoane fata de anul precedent (-21).

Trebuie evidentiata  și femitatea politi$tilor rutieri în ceea ce privește dispunerea masurilor preventive, în perioada 01.01.2022 – 04.11.2022, fiind retinute și introduce în arestul IPJ Suceava 192 de persoane care au savarșit infractiuni la regimul rutier.

De asemenea, doar în primele 9 luni ale anului au fost retinute 4.739 permise de conducere și 1.144 certificate delnmatriculare , fiind aplicate 28.387 sanctiuni contraventionale la regimul rutier.

Multumim tuturor celor care s-au implicat în creșterea gradului de siguranta rutiera și autoritatilor locale care au sprijinit prin efort financiar dotarea cu aparate performante pentru testarea consumului de substante interzise, fiind create premisele unei activitati mult mai eficiente pe aceasta linie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava