Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat un proiect de 4,3 milioane de lei derulat de clusterul inovativ pe biochimie Suceava – Botoșani în pentru cercetare în domeniul siguranței alimentare. Gheorghe Flutur a declarat, astăzi, că instituția pe care o conduce are un parteneriat cu Universitatea Ștefan cel Mare Suceava în direcția cercetării și inovării, iar clusterul regional de biochimie de la Suceava este un exemplu. „Și astăzi anunțăm un parteneriat pentru primul proiect al acestui cluster și vreau să-l felicit pe domnul președinte al clusterului, prorectorul Mihai Dimian, pentru succesul avut. Și asta pentru că acest cluster a luat un punctaj foarte bun pentru un proiect de 4,3 milioane de lei, care înseamnă cercetare în domeniul siguranței alimentare”, a spus Flutur.

El a adăugat că tot astăzi, la invitația Universității Ștefan cel Mare Suceava, a prorectorului Mihai Dimian, a participat la o sesiune de comunicări Facultatea de Medicină. „Am văzut că au teme extrem de ambițioase și am transmis un mesaj de susținere, de parteneriat cu Universitatea Ștefan cel Mare Suceava din partea noastră, a administrației județene. Și avem câteva lucruri concrete, în primul rând parteneriatul între Consiliului Județean, Spitalul Județean Suceava, Universitate în direcția transformării spitalului în spital clinic. Apoi vorbim de construcția Facultății de Medicină în incinta Spitalului Județean Suceava și de aici pașii care trebuie urmați pentru ca această facultate să se dezvolte și să vină cu noi discipline și specializări, pentru că aici va fi o pepinieră de cadre medicale de care are nevoie Suceava și nu numai”, a spus Gheorghe Flutur.

El a subliniat că acestea sunt doar două exemple de succes în ceea ce privește colaborarea între Consiliul Județean Suceava și Universitatea Ștefan cel Mare.

Flutur anunță un proiect de 4,3 milioane de lei derulat de clusterul inovativ pe biochimie pentru cercetare în domeniul siguranței alimentare, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava