Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii locali din Suceava au fost echipaţi cu camere video-audio care vor înregistra toate intervenţiile acestora. Anunţul a fost făcut de viceprimarul Sucevei. Lucian Harşovschi, acesta considerând că aceste dotări vor face ca atât poliţiştii, cât şi sucevenii vor fi mult mai atenţi de acum încolo.

„Am postat de-a lungul timpului diferite filmulețe cu scopul de a informa, și totodată de a descuraja pe alții, arătând că în municipiul Suceava sistemul de supraveghere video facilitează identificarea și sancționarea celor care vandalizează, fură sau comit alte acte antisociale. Chiar dacă uneori poliția locală este blamată, din comentariile pertinente ale sucevenilor rezultă că încrederea în poliția locală trebuie să crească și că au așteptări din ce în ce mai mari de la colegii mei. Zilnic căutăm soluții pentru îmbunătățirea siguranței sucevenilor și schimbarea atitudinii polițiștilor față de contribuabili. De aceea, mai nou, polițiștii locali sunt echipați cu camere video/audio (bodycam) care înregistrează modul lor de operare și reprezintă mijloace eficiente de descurajare a săvârşirii unor fapte ilegale, ca urmare a conştientizării faptului că intervenţiile și acțiunile poliţiştilor sunt înregistrate.
Știu sigur că atât ei, dar și sucevenii vor fi mult mai atenți atunci când vor ști că sunt înregistrați audio/video”, a spus Lucian Harşovschi într-o postare pe o reţea de socializare.
Viceprimarul Sucevei a mai adăugat că şi sistemul de supraveghere video al primăriei se extinde constant, rolul principal al acestuia fiind acela de prevenție.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava