• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto11 poze în acest set

21 de echipaje s-au aliniat la startul ediției de anul acesta a concursului de pescuit Cupa „Nada Florilor” organizat cu prilejul Zilelor municipiului Fălticeni. Încă de la primele ore ale dimineții, participanții au început să pescuiască în apele iazului Șomuz, la finalul concursului cantitatea totală de pește prinsă fiind de peste 60 de kilograme.

Tot peștele prins a fost aruncat înapoi în iaz. În urma jurizării, primele două locuri au fost împărțite de echipele Poliției Locale și Detașamentului de Pompieri din Fălticeni. Ambele echipe au prins peste 6,2 kilograme de pește. Pe locul al treilea s-a clasat echipa organizației PSD Fălticeni, cu o cantitate totală de pește de 4,75 de kilograme.
Festivitatea de premiere a avut loc în prezența primarului din Fălticeni, Cătălin Coman. Acesta a acordat diplome de participare tuturor celor care s-au înscris în acest concurs. În cadrul festivității de premiere au fost acordate și mai multe diplome speciale. Astfel, diploma pentru cea mai mare captură a fost primită de Poliția Locală din Fălticeni, cu un pește de 1,53 de kilograme.

Diploma pentru cea mai inedită captură a fost primită de profesorul de la Colegiul „Nicu Gane”, Dorin Nistor. Acesta a pescuit o undiță complet echipată. De precizat că în concurs s-a înscris și o polițistă locală, Andreea Nistor, ea fiind și cea care a prins primul pește. De asemenea, primarul Cătălin Coman a acordat o diplomă și pentru cel mai bun arbitru pescar, pentru învățătorul Vasile Budușanu. Concursul de pescuit „Nada Florilor” a ajuns la cea de-a șasea ediție.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava