MOPAN Suceava

Primăria Municipiului Fălticeni a organizat astăzi o acțiune în sprijinul păsărilor care iernează pe iazul Șomuz din suburbia Țarna Mare.
Administrația Locală, elevii implicați în proiecte de protecția mediului de la Colegiul Național „Nicu Gane”, Colegiul „Vasile Lovinescu” și reprezentanți ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni, au hrănit cele peste 20 de lebede care în în ultimele zile au fost nevoite să suporte temepraturi foarte scăzute.
„La Fălticeni a fost foarte frig în ultimele zile, situație în care au avut de suferit și păsările care iernează pe iazurile din localitate. Ne-am mobilizat pentru ca lebedele să aibă asigurată hrana în această perioadă când apa este înghețată. Le mulțumesc reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru că au răspuns solicitării noastre și au acționat pentru siguranța participanților la această acțiune. Lebedele vor fi hrănite și în săptămânile care vor urma. Compartimentul de Mediu și Poliția Locală vor monitoriza situația păsărilor”, a declarat primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava